Adem-Ing voor werkgevers
Voorkom uitval door stress en burnout
MAAK AFSPRAAK

Voor vitaliteit en duurzame inzetbaarheid

Bij klachten die worden veroorzaakt of verergerd door stress wordt vaak gekeken naar belastende externe factoren. Adem-Ing kiest voor een andere aanpak. Stress hoeft niet alleen het gevolg te zijn van bijvoorbeeld een reorganisatie, hoge werkdruk of persoonlijke omstandigheden. Hoe iemand omgaat met deze belastende factoren is van wezenlijk belang.

Adem-Ing biedt workshops, trainingen en individuele behandeling die bijdragen aan duurzame inzetbaarheid van de medewerker. Alle activiteiten zijn gericht op het vergroten van vitaliteit en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim.

 

 

 

 

 

Spanningsklachten? Maak nu een afspraak!

Maak Afspraak

Adem-Ing voor sneller herstel

Adem-Ing richt zich op werknemers met stressgerelateerde klachten zoals een burn-out. Het traject wordt aangepast op de persoonlijke situatie en klachten van de werknemer. Door middel van een oplossingsgerichte aanpak vergroot de zelfredzaamheid en belastbaarheid waardoor herstel plaatsvindt.

 

 

 

 

Advies op maat

Samen met u kijk ik graag naar de verschillende mogelijkheden om Adem-Ing in te zetten in uw bedrijf. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.